An Archi b.v.

Tussen droom en daad.

ir. Harry van Heeswijk

 

An Archi wil de innovatie die aanwezig is bij uitvoerende partijen betrekken in het ontwerp en de uitvoering. Tijdens dit proces wordt de maakbaarheid en de betaalbaarheid onderzocht. An Archi b.v. is het intermediair en werkt met de methode van BBB budgettering, begroten, bewaken.
Ir Harry van Heeswijk was als bestuurslid en bouwcoördinator van woningbouwcorporaties betrokken bij hergebruik, nieuwbouw en onderhoud,. Dan als architect en stedenbouwkundige de oprichter van het facilitair bureau Bouwteam General Contractors b.v. . Na het succes van partieel aanbesteden en geslaagde kruisbestuiving van bedrijven is de methodiek sinds 2000 toegankelijk voor Andere Architecten en opdrachtgevers door de oprichting van An Archi b.v.
Via de bemoeienissen met bouwmanagement, beheersing risico’s, faalkosten, IFD bouwen werken wij aan de volgende stap Evidence Based Design.
We moeten tijdens ontwerp prognosticeren, en na realisatie meten. An Archi heeft weerstand in het bouwen van een oeuvre maar schenkt waarde aan het ontwikkelen van geïntegreerde bouwsystemen., meervoudig toepasbaar en variabel. An Archi ziet als logisch gevolg haar toekomst in duurzaam bouwen .
An Archi heeft een breed werkterrein , houdt zich bezig met onder andere;

  • Herbestemming van gebouwen,
  • Optoppen van gebouwen,
  • Duurzame utilitaire gebouwen, bouwtechniek en installatie
  • Duurzame op de toekomst voorbereidde woningen
  • Verdichten van de stad
  • Ontwikkelen van bouwsystemen en bouwdelen